L’equip de futbol britànic és el primer equip vegà, eco-friendly i sobretot zero emissions. A més el seu president i creador, Dale Vince, és un empresari d’Ecotricity, una empresa que treballa amb energies renovables.

Els Forest Green Rovers són el primer equip ZEO

Es tracta del primer club vegà avalat per la Vegan Society i el primer equip lliure d’emissions de gasos d’efecte hivernacle homologat per l’ONU.

Los Forest Green Rovers son el primer equipo libre de emisiones

El més destacable d’aquest equip de cinquena divisió és la proposta d’un estadi més eco-friendly. L’estadi “The New Lawn” té instal·lat en els seus voltants panells solars que li permeten generar un 10% d’energia i la resta del seu proveïment elèctric procedeix d’energies renovables.

La gespa de l’estadi es manté a partir d’aigua reutilitzada sense pesticides

L’estadi en el qual juga l’equip de Forest Green Rovers té una gespa que es manté amb aigua reutilitzada sense pesticides ni insecticides. L’aigua que surt del camp es redirigeix a un tanc en el qual s’insereixen tot tipus d’algues i productes naturals que deixen l’aigua llesta per regar el camp.

Los Forest Green Rovers són vegans i eco-friendly

Tal com el director de l’equip Dale Vince ha comentat a diversos mitjans, l’objectiu és que l’estadi sigui en un futur el primer ECO-Estadi. Per això també ha instal·lat en el camp múltiples punts de càrrega per a cotxes elèctrics i en els seus menús per a aficionats només existeix l’opció vegana.

Segons la FIFA es tracta del club de futbol “més ecològic del món”. I és que el Forest Green Rovers és tota una revelació per al món de l’esport. Obre la veda al fet que altres equips i aficionats tinguin una actitud més ZEO i la difonguin a través de l’esport.

T'ha semblat aquest, un article 5 estrelles? Deixa'ns la teva valoració:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
FES-TE ZEO
close slider

uneix-te a la comunitat ZEO

Estigues a el dia de les últimes accions, esdeveniments i notícies ZEO

Informació Bàsica Sobre Protecció de Dades:
Responsable: SPONSORING MARACANA SL
Finalitat: Atendre les seves consultes i/o sol·licituds. Accions comercials
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.
He llegit i accepto les condicions legals i la Política de privacitat