En el Dia Mundial del Medi Ambient PlataformaZEO ha organitzat una jornada ambiental per tal de conscienciar als seus treballadors del problema del canvi climàtic. A primera hora del matí els treballadors han pogut gaudir d’un esmorzar amb productes de KM0 i de comerços eco-compromesos davant les oficines de Sponsoring Maracana, situades en mig de la natura.

Es tracta d’una de les accions de RSC ambiental que realitza Sponsoring Maracana pels seus públics interns. “Amb l’enrenou del dia a dia no som 100% conscients de la situació d’emergència climàtica que està patint el planeta” assegura Josep M. Riba, soci fundador de Sponsoring Maracana. “Aquestes accions ajuden a sensibilitzar als treballadors i els mostren que la seva empresa també està compromesa a actuar enfront del canvi climàtic”.

Les accions ambientals ajuden a sensibilitzar als treballadors i els mostren que la seva empresa també està compromesa

És per això que els treballadors van aprendre més sobre edificació sostenible visitant més tard una ECO-Casa situada prop de les oficines. El propietari de l’habitatge va explicar als treballadors la importància de reduir emissions des de l’àmbit privat intentant construir i viure en “cases passives, sostenibles i saludables”.

I és que l’ECO-Casa visitada pels treballadors té un consum energètic gairebé nul i compta amb un sistema de renovació d’aire que certifica la qualitat de les diferents habitacions. “Quan la casa detecta que el CO2 arriba a més de 1.000 ppm de CO2 –no és saludable per a respirar-, es renova l’aire de la casa” assegura l’amo de la casa ensenyant una APP que controla a través del mòbil.

Sponsoring Maracana impulsarà una nova línia de serveis ambientals per a empreses

Les empreses són agents essencials per a la lluita contra el canvi climàtic. És per això que Sponsoring Maracana va aprofitar la jornada ambiental per explicar als seus treballadors la nova línia de serveis ambientals per a empreses i institucions que impulsarà a partir de setembre. Maracana sempre ha estat una empresa amb forts valors eco-friendly sent el 2013, una de les empreses pioneres a reconèixer el seu impacte ambiental mesurant la seva petjada de carboni i compensant-la.

Ara Sponsoring Maracana vol anar més enllà oferint estudis i accions a llarg termini per a empreses que vulguin començar a actuar enfront del canvi climàtic. “La comunitat europea alerta que en pocs anys reduir emissions de CO₂ serà obligatori – i no fer-ho tindrà conseqüències-, Perquè no anar un pas per davant?” assegura el president de Sponsoring Maracana.

“La comunidad europea alerta sobre la obligatoria transformación de las empresas en menos de dos años…¿Porque no ir un paso por delante?”

Josep Mª Riba

Socio Fundador, Sponsoring MaracanA

El nostre nou objectiu és ajudar empreses perquè estiguin més preparades enfront de la situació de Crisi Climàtica i transformació que patirà tot el teixit empresarial” alerta Riba.

T'ha semblat aquest, un article 5 estrelles? Deixa'ns la teva valoració:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
FES-TE ZEO
close slider

uneix-te a la comunitat ZEO

Estigues a el dia de les últimes accions, esdeveniments i notícies ZEO

Informació Bàsica Sobre Protecció de Dades:
Responsable: SPONSORING MARACANA SL
Finalitat: Atendre les seves consultes i/o sol·licituds. Accions comercials
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.
He llegit i accepto les condicions legals i la Política de privacitat