Aquest Nadal Maracanã, agència de màrqueting i comunicació de proximitat i projectes ambientals, ha impulsat una iniciativa per conscienciar la societat de com és de perjudicial l’excés de CO2, tan per al planeta com per als espais tancats, per l’escassa ventilació i el major risc de contagi.

Per aquest motiu, del 17 de desembre del 2020 al 7 de gener del 2021, els clients de Maracanã, amics i ZEO fans han pogut participar en el sorteig de 3 mesuradors de CO₂. D’entre els 120 participants que es van apuntar a través del formulari en línia, les guanyadores han estat Ainara Jaureguibeitia, Sara Ballesteros i Raquel Pérez.

Amb aquesta creativa campanya, Maracanã, que fa anys que treballa per a reduir l’impacte mediambiental de la seva activitat i calcula i compensa la seva petjada de carboni, ha volgut desitjar un Bon Nadal i un 2021 més sa per nosaltres i per al planeta.

A través d’aquest aparell, les guanyadores del sorteig podran mesurar l’acumulació d’aquest gas en els espais tancats i si l’aire que respirem ha estat renovat o no. És fonamental recordar que el CO₂ és un dels principals Gasos d’Efecte Hivernacle (GEH) que provoquen el canvi climàtic.

2021: Un any per a potenciar l’acció climàtica

Pensem que Maracanã ha impulsat aquesta campanya en un moment oportú: ens trobem en un moment decisiu en la lluita contra la pandèmia, però no hem d’oblidar que també estem en el decenni clau per frenar el canvi climàtic. La humanitat té ara l’oportunitat de dur a terme una sortida verda de la crisi sanitària, social i econòmica provocada per la COVID-19.

Podem reconstruir una economia i una societat ZEO -zero emissions-, duent a terme una descarbonització del transport, l’alimentació, la climatització d’edificis i la reducció de residus, entre d’altres.

A més, bastants països ja han augmentat els seus objectius anuals de reducció d’emissions en els seus PNIEC (Plans Nacionals d’Energia i Clima), mentre que s’espera que, el mes de novembre del 2021, durant la COP26 de Glasgow, més nacions adquireixin una major ambició climàtica.

Aquest any 2021 promet. La societat cada vegada està més conscienciada de l’existència del canvi climàtic i de la importància d’actuar per fer-hi front. Per aquest motiu, iniciatives com la de Maracanã, resulten tan importants i útils per l’acció climàtica: si coneixem i comprenem l’arrel del problema, serem capaços d’actuar i comprometre’ns amb la reducció de la nostra petjada de carboni.

T'ha semblat aquest, un article 5 estrelles? Deixa'ns la teva valoració:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
FES-TE ZEO
close slider

uneix-te a la comunitat ZEO

Estigues a el dia de les últimes accions, esdeveniments i notícies ZEO

Informació Bàsica Sobre Protecció de Dades:
Responsable: SPONSORING MARACANA SL
Finalitat: Atendre les seves consultes i/o sol·licituds. Accions comercials
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.
He llegit i accepto les condicions legals i la Política de privacitat