Vacances ZEO

Com fer que les teves vacances siguin més ZEO?

Existeixen algunes accions que poden ajudar-te a reduir la teva petjada de carboni durant les vacances en temps de COVID-19.

Manteniment piscina

Aprofita l’entrada en l’estiu i la limitació de la mobilidad per a prevenir el contagi apostant pel turisme local. Amb el turisme de proximitat podem reduir de manera significativa la nostra petjada de carboni. Segons l’Observatori de Canvi Climàtic de València podem estalviar fins a 2.000 kg de CO₂ l’any per persona evitant els vols transoceànics.

A Espanya existeixen un gran nombre deco-hotels que ens permetran tenir unes vacances més ZEO.

Manteniment piscina

Si una de les formes de fer front al canvi climàtic és a través del consum de proximitat i l’aposta pel producte local, amb la cultura i el coneixement també s’hauria de prendre la mateixa direcció. Aquestes vacances, aprofita el teu temps lliure per llegir diferents llibres sobre canvi climàtic d’escriptors nacionals. Gràcies al fet que són autors de proximitat o locals, ens poden aportar una perspectiva més focalitzada sobre la situació política i socioeconòmica del nostre territori respecte a l’escalfament global.

Et recomanem 5 llibres d’autors nacionals sobre canvi climàtic indispensables per aquestes vacances.

Manteniment piscina

Encara que per fer front a l’escassetat d’aigua a nivell mundial és més òptim no disposar d’una piscina privada, si finalment disposem d’una és fonamental treballar per a reduir l’impacte ambiental que genera el seu ús. Mantenir la nostra piscina de manera sostenible pot ajudar-nos a reduir la contaminació de les mars i oceans i disminuir l’ús de l’aigua.

Més info: Cóm puc mantenir la piscina de forma sostenible?

Crema solar ecològica

Les mascaretes d’un sol ús amenacen els nostres oceans i la fauna i la flora marina. Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), les màscares reutilitzables de tela són igual d’efectives a l’hora de prevenir el contagi que les d’un sol ús. És hora de canviar la nostra cultura i apostar per solucions sostenibles que no danyin el medi ambient.

Descobreix el mal que poden arribar a fer les mascaretes d’usar i tirar en el nostre medi ambient aquí.

Crema solar ecològica

En els últims anys, molts dissenyadors i marques de moda han apostat per la sostenibilitat per a les seves col·leccions de vestits de bany. Des de teixits circulars, fabricats amb material reciclat, fins a teixits orgànics fets amb fibres naturals. Si aquestes vacances has de renovar la teva bikini o el teu vestit de bany, és important que aquest sigui sostenible, d’aquesta manera contribuiràs a frenar el canvi climàtic i reduiràs la teva petjada de carboni derivada al consum de roba i accessoris aquest estiu.

Coneix les opcions de banyadors sostenibles a Espanya.

Crema solar ecològica

L’ús d’una crema solar o una altra pot tenir efectes positius en el medi ambient. Els protectors solars que contenen oxibenzona i octilmetoxicinamato poden perjudicar els ecosistemes marins i els esculls de corall. Per tant, escollint un foto protector ecològic i sostenible també contribuïm a la lluita climàtica i a la preservació d’un dels majors embornals marins del planeta Terra.

close icon
#
FES-TE ZEO
close slider

uneix-te a la comunitat ZEO

Estigues a el dia de les últimes accions, esdeveniments i notícies ZEO

Informació Bàsica Sobre Protecció de Dades:
Responsable: SPONSORING MARACANA SL
Finalitat: Atendre les seves consultes i/o sol·licituds. Accions comercials
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.
He llegit i accepto les condicions legals i la Política de privacitat