“Troba el teu professional de la neteja en 45 segons”. Així és el lema de My Poppins una plataforma online que posa en contacte professionals de la neteja (Poppins) amb usuaris que busquen un servei de neteja personalitzat. Maria Rei, responsable de branding de la Start Up, assegura que són el primer marketplace d’Espanya a apostar per una alternativa ecològica en els serveis de neteja, posant a la disposició dels clients l’opció de neteja amb productes ecològics -sense químics ni tòxics-.

Quina importància té avui dia ser eco-friendly en la neteja?

La sostenibilitat és més que mai una necessitat. L’efecte que suposa per al medi ambient el consum de productes de neteja, des de la seva producció a la seva aplicació, passant pels residus generats, és realment alt.

En quins aspectes, la neteja eco-friendly suposa una millora per al medi ambient?

Les neteges eco-friendly suposen un gran avanç en tres àrees. D’una banda, disminueixen el consum de plàstic. Acostumen a ser solucions solubles en format sòlid, per la qual cosa el recipient de plàstic desapareix.

La producció de productes de neteja eco-friendly suposen menys contaminació i menys plàstics

D’altra banda suposen menys energia i per tant, menys contaminació. El procés de producció dels productes eco-friendly és molt menys costós en termes energètics i de residus generats.

A més, la neteja eco-friendly aposta per la salut: adéu als agents químics que són els responsables de problemes de tot tipus. Utilitzant productes eco-friendly redueixes enormement les possibilitats d’aquests danys, per no parlar de l’efecte en la salut dels qui viuen prop de les fàbriques.

My Poppins és el primer Marketplace d’Espanya que ofereix l’alternativa ecològica en els serveis de neteja

Avui dia, per al sector de la neteja ser eco-friendly és un element diferenciador que pot portar a una start-up a l’èxit?

Com a mínim, fer una aposta ecològica, és optar per un posicionament i ideologia concrets que ajuden a reduir l’impacte al planeta. Com cada vegada més persones estan conscienciades amb això, sí que es nota un interès creixent, però a poc a poc. Som el primer marketplace d’Espanya que ofereix l’alternativa de productes ecològics en els serveis de neteja.

Quina és la funció principal de My Poppins a l’hora d’oferir el servei de neteja?

Simplement actuem com a intermediaris entre els usuaris i els Poppins (així és com anomenem afectuosament als professionals de la neteja que col·laboren amb nosaltres), i ambdues parts són independents i particulars. El nostre paper com a marketplace és facilitar-los la connexió, que els professionals de la neteja trobin fàcilment noves cases on oferir els seus serveis de neteja i planxa; acceptant o rebutjant cadascuna segons els vingui millor. I als particulars que necessitin ajuda en les tasques de la llar, facilitar-los trobar a la persona perfecta perquè no hagin de preocupar-se de fer una cerca complexa.

Els Poppins reben una formació específica per a l’ús dels productes eco

Han de rebre algun tipus de formació els vostres professionals si és tracta d’un servei ecològic?

Els nostres col·laboradors reben sempre una formació a l’inici, i en ella es recull tant l’ús de les eines de comunicació que tenim, com l’ús dels productes ecològics. Són productes sense massa complicacions, que sempre és un plus de cara a l’usuari, l’única complicació pot venir pel format, que no és l’habitual. D’altra banda, la seva manera d’ús i aplicació no es diferencia dels productes de neteja convencionals, amb la facilitat afegida que no són perillosos ni nocius a l’hora de ser manipulats.

Diríeu que els serveis que oferiu són ZEO (Zero Emissions)?

Repetim que som intermediaris entre Poppins i usuaris. Al cap i a la fi, intentem ser el més “zero emissions” possible. Per exemple, oferint l’alternativa dels productes ecològics gràcies al nostre partnership amb Baula, però cada usuari és lliure de seleccionar aquesta opció o no. Si no vol aquest extra, el Poppins utilitzarà els productes propis de l’usuari, i això ja no està a les nostres mans…

T'ha semblat aquest, un article 5 estrelles? Deixa'ns la teva valoració:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
FES-TE ZEO
close slider

uneix-te a la comunitat ZEO

Estigues a el dia de les últimes accions, esdeveniments i notícies ZEO

Informació Bàsica Sobre Protecció de Dades:
Responsable: SPONSORING MARACANA SL
Finalitat: Atendre les seves consultes i/o sol·licituds. Accions comercials
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.
He llegit i accepto les condicions legals i la Política de privacitat